9 Ağustos 2009 Pazar

Hoşgeldim:)

Gecenin bir yarısında blog acmaya karar verip, neler yapabilecegimi henuz kesfederken kendime bir "Hoşgeldin" demek istedim:) Yarından tezi yok, yeni atıldıgım macera 'laboratuarım mutfak' ta kendi cabalarımla yapmaya calıstıgım yemeklerin resımlerini ve tariflerini paylasacagım. Tabii sadece yemeklerle kısıtlı degil. Daha paylasmak istedigim cok sey var, ne de olsa artık deneylerimi gerceklestirdigim yeni calısma ortamım yani laboratuarım mutfak..:)

3 yorum:

gulseyhan dedi ki...

hoş geldin blog alemine kuzenciğim , lezzetli yemeklerini sergileyeceğin blogun hayırlı olsun:) sabırsızlıkla tariflerini bekliyoruz

DraMelo dedi ki...

ama elifcim bir izleyici kısmı eklemelisin ki biz de izleyici olduğumuzu belirtelm. =) başarılı ve sevimli bir blog olmuş tebrikler, benimkine de uğra bir ara , azıcık farklı bir konsept ama =)

elif dedi ki...

meliscim tesekkrler hatırlatman icin:)Hemen aradım buldum ekledim.Acıkcası yeni oldugum icin blog ortamında izleyici kısmımın olmadıgını dahi bilmiyordum:)uyardıgın icin tekrar tesekkrler..Ayrıca nacizane tariflerime yorumlarını beklerim canım:)

Yorum Gönder